Tarot

Tarot
Sms Tarot je metoda koja nam omogućuje da upoznamo dio naše budućnosti, naše sudbine, i najbolji način na koji da djelujemo kako bi poboljšali svoj život!

Jedna od najpouzdanijih metoda za odgovore na svakodnevna pitanja, pitanja o ljubavi, braku, vezi, karijeri, zdravlju, vjernosti, budućnosti općenito te mnogim drugim područjima i pitanjima vašeg života!

Odaberite jedan od mnogih vrsta koje koristimo: Rider-Waite, Aleister Crowley Thoth, Shadowscapes, Druidski, Osho-Zen, Mythic, Grand Etteilla , Visconti , Fairy i mnogi drugi; kao i Oracle karte poput Lenormand karata, Ciganskih karata, Runskog tarota i mnogih drugih…

Pošaljite sms sadržaja: TAROT789 + vaš upit (ime i datum rođenja, pitanje te opis situacije koja vas muči) na broj 091510101 (0,94 km/sms)

VELIKA ARKANA se sastoji od 22 karte. To su duhovne karte špila. One se bave unutarnjim ja. One predstavljaju univerzalne sile prirode i prate pojedinčev put kao što je prikazano u Kabali, odnosno 22 koraka koje vas vode iz materijalnog svijeta u duhovni svijet Boga. Duhovna čitanja se rade samo pomoću Velike Arkane. Ona daju uvid u skrivene talente, kao i na karmu pojedinca.

MALA ARKANA se sastoji od 56 karata. One predstavljaju fizički ili materijalni aspekt života. Podjeljena je u 4 skupine (slično igraćim kartama). Svaka od tih skupina sastoji se od 14 karata. Od njih su 4 karte znane kao dvorske karte – kralj, kraljica, vitez i paž. A ostalih 10 karata je označeno po brojčanim vrijednostima od Asa do devetke.

Mnogi majstori i zagovornici pronašli su povezanost između tarot karata i kabale, astrologije, I Chinga, numerologije i drugih mističnih pojmova i okultnih disciplina. Ono što je najbitnije je naći povezanost sa tarot kartama, naći svoja značenja kroz iskustva koja ćete imati u njima. Čak se preporučuje nakon određenog vremena, kada savladate umijeće tarota načiniti svoj osobni špil karta. Ucrtajte simbole koji vama nešto znače ali ne odstupati previše od energija koje nam standardne tarot karte daju.
(Izvor:tarot-horoskop.com)


Feed SharkPitaje naše vrhunske tarot majstore!
Pitaje naše vrhunske tarot majstore!